Elérhetőségünk

Telefon: +36 30 438-0496

E-mail: info [at] egigeropaszuly [dot] hu

Facebook

Ajánlás"Az Égig Érő Paszuly Családi Játszóházzal a Nagyrédei Szüreti Mulatság keretein belül dolgoztam először és terveim szerint nem utoljára. Programszervezőként nagyon elégedett voltam a játszóház kivitelezésével. A megbeszélt időben pontosan (!) és mindenre felkészülten zajlott a program. A pici babáktól kezdve a nyugdíjasokig mindenki megtalálta itt a számítását, a játszóház vezetői - Hajni és Tomi- fáradtságot nem ismerve derítettek jókedvre mindenkit, igazi kikapcsolódást kínálva a vendégeknek. Remélem, hogy hamarosan újra tudunk együtt dolgozni! Meleg szívvel ajánlom minden  rendezvényszervezőnek ezt a játszóházat, garantáltan nem fognak csalódást okozni!"

Kívés Éva
kulturális szervező

 

"Kedves Hajni és Tamás!

Régen játszottam ilyen önfeledten, mint az általatok szervezett játszóházban!
Annak idején, mikor a fiaim kicsik voltak-és ez már elég régen volt-roppant mód kedveltem a természetes anyagból készült játékokat és a készségfejlesztőket. Nagyon jól éreztem magam, hasznos, szórakoztató és nem utolsó sorban szép játékaitok vannak!
Kivánom, hogy sok gyermek élvezhesse az általatok létrehozott értéket!"

Baráti üdvözlettel:
Bakó Márti
MÁ-JÓ BT

 

"Véleményem és tapasztalatom szerint ezek a játékok amellett, hogy készségeket fejlesztenek és képességeket bontakoztatnak ki, nagyfokú örömet is jelentenek mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. Ezáltal személyiségek formálódnak és gazdagodnak, így segítve a mindennapi életben való érvényesülést."

Huczka Katalin
gyógypedagógus

 

"Felnőttként is érdekes és gondolkodtató játékokat találtam az Égig Érő Paszuly Családi Játszóházban. Gyerekek és felnőttek kreativitásának fejlesztésére kiválóan alkalmas eszközökkel, kedves és humoros segítőkkel volt szerencsém itt megismerkedni. Csak így tovább!"

Kósa László
egy játékos a sok közül
 

Ha minőségi szolgáltatásainkat szeretné személyesen is megtapasztalni, akkor lépjen velünk kapcsolatba >>>